Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the astra-sites domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/pardisaa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه astra زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/pardisaa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. بارگذاری ترجمه برای دامنه astra-addon زودتر از حد مجاز فراخوانی شد. این معمولاً نشان‌دهندهٔ اجرای کدی در افزونه یا پوسته است که خیلی زود اجرا شده است. ترجمه‌ها باید در عملیات init یا بعد از آن بارگذاری شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/pardisaa/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
مدیریت شیردوشی - شرکت پردیسان
اصول شیردوشی

مدیریت شیردوشی

تاثیر مدیریت شیردوشی بر کیفیت شیر

با روش های صحیح  مدیریت شیردوشی تولید کنندگان لبنیات می توانند با کیفیت بالا و کارآمدترین شکل، شیر تولید کنند. تولید کنندگان می دانند داشتن یک روش ثابت برای آماده سازی شیردوشی و نحوه اتصال دستگاه بسیار مهم است.

یکی از اهداف مدیریت شیردوشی این است که اطمینان حاصل شود واحدهای دستگاه روی پستانک ها به خوبی تحریک و کاملاً تمیز اعمال شده باشد و شیر به سرعت برداشت، پس از اتمام آن دستگاه به خوبی جدا شود.

گاهی روال های شیردوشی در مزارع انجام می شود، اما عمل شیردوشی به تنهایی منجر به بهبود کیفیت شیر و کاهش عوامل بیماری زا مانند ورم پستان ​​نمی شود. راز تولید شیر با کیفیت بالا، استفاده مداوم از یک تکنیک شیردوشی کاملاً تعریف شده توسط متخصصین است.

بیاید ابتدا در مورد پیش غوطه وری صحبت کنیم آیا برچسب را خوانده اید؟ آیا از برندی استفاده می کنید تحقیق شده است؟ معمولاً آنچه را که برای آن پرداخت می کنید، سودآور است؟ پیش غوطه وری ارزان همیشه باکتری ها را کاملا از بین نمی برد.

مهم است قبل از غوطه وری، اجازه دهید محلول ضدعفونی به مدت 15 تا 30 ثانیه یا به اندازه کافی روی سرپستانک باشد تا باکتری ها کاملا  از بین ببرد. گاوها نیز باید قبل از غوطه وری تمیز  و خشک، عاری از هر گونه خاک و کود دامی باشند. هر بار که کود یا کثیفی وارد مخزنی می شود که غوطه وری را در خود نگه می دارد، اثر کشتن باکتری کاهش می یابد و اساساً  قبل غوطه ور شدن به یک “سوپ” باکتری تبدیل می شود. پوشش با پیش شیب نیز باید در نظر گرفته شود.

بعد از غوطه وری و خشک کردن آن، واحد شیردوشی باید فوراً متصل شود تا خطر آلودگی مجدد کاهش یابد.

وقتی به مدیریت کلی شیردوشی نگاه می کنیم، جدا کردن دستگاه فاکتور مهم دیگری است. جداسازی باید برای همه روال های شیردوشی اعمال شود و یک عمل اساسی است که می تواند به افزایش کیفیت شیر بسیار ​​کمک کند. بررسی شیر قبل از اتصال به واحد برای اطمینان از وارد نشدن شیر غیر طبیعی به مخزن فله و همچنین شناسایی موارد بالینی ورم پستان در مراحل اولیه ضروری است.

یکی از فاکتورهای مهم هنگام استریپینگ استفاده از فنجان نواری است. فنجان نواری برای کمک به کاهش احتمال انتشار ماستیت مسری مهم است.

بعد از تمام روش های شیردوشی باید شامل خشک کردن یا پاک کردن باشد. یک پستانک خشک تمیز مهم است. پس از فرآیند خشک کردن، سرپستانک باید تمیز ترین حالت خود را داشته باشد و تورم سرپستانک بعد از شیردوشی، نباید چیزی به آن برخورد کند.

هنگام خشک کردن هر گاو  از حوله های مورد نیاز برای پاک کردن کناره ها و پایین هر پستانک استفاده کنید. قبل از اتصال دستگاه از انگشت شست و از حوله برای ماساژ انتهای سرپستانک استفاده کنید. این عمل تمیز بودن آن ها را تضمین می کند.

سلامت انتهای پستانک و بروز ورم پستان تا حد زیادی به زمان بندی مناسب از اولین تحریک تا اتصال واحد بستگی دارد. مهم است که برای هر گاو زمان تاخیر 60 تا 90 ثانیه در نظر گرفته شود. این اجازه می دهد تا قبل از اتصال دستگاه، ترشح اکسی توسین و تخلیه شیر رخ دهد. همچنین دوشیدن شیر در یک ایستگاه کراوات گاهی زمان مناسب را به تاخیر می اندازد.

اگر یونیت قبل از 60 ثانیه یا بعد از 90 ثانیه متصل شود، اکسی توسین وجود ندارد و دستگاه پستانک را تحریک می کند و باعث هیپرکراتوزیس یا ضایعات انتهای پستانک می شود که باعث افزایش بروز ماستیت می شود. برداشتن دستگاه به موقع نیز برای کاهش آسیب انتهای پستانک مهم است.

میانگین زمان اتصال یک واحد دستگاه تا پایان شیر دوشی برای یک گاو شیری با تولید بالا بین 3 تا 5 دقیقه است با تحریک مناسب سرپستانک می توان به راحتی به این امر دست یافت. پس از حذف واحد، توصیه می شود پس غوطه وری که حاوی یک مانع است استفاده کنید.

گاوها باید به مدت 30 دقیقه پس از دوشش در حالت ایستاده بمانند تا پس از غوطه وری خشک  و از ورود هرگونه باکتری به انتهای باز سرپستانک جلوگیری شود. اجرای شیوه های استاندارد شیردوشی مستلزم آموزش مکرر همه کارکنان است. داشتن تمرین مناسب می تواند با افزایش سرعت شیردوشی و کاهش ورم پستان بالینی مرتبط باشد. روال های شیردوشی موفقیت آمیز به توانایی در برقراری ارتباط شفاف با شیوه ها و ایجاد انگیزه در پرسنل شیردوشی برای اعمال مداوم آن ها بستگی دارد.

اجرای مداوم شیوه‌های شیردوشی استاندارد مانند جدا کردن دستگاه، استفاده از حوله‌های تکی برای خشک کردن پستان‌ها، و روال‌های شیردوشی تعریف‌ شده برای تولید شیر با کیفیت بالا ضروری است.

اصول شیردوشی
یکی از اهداف مدیریت شیردوشی بهداشت است

آیا باکتری ها از طریق کارکنان آن بخش شیوع پیدا می کند؟

به راحتی باکتری ها از طریق کارکنان بخش شیر دوشی در انبار کروات پخش می شوند. استفاده از دستکش لاتکس توسط کلیه کارکنان شیردوشی برای کاهش انتشار بالقوه پاتوژن های ماستیت توصیه می شود.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *